Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

REGAL REZIDENCE- APARTAMENTE DE LUX CU PREDARE IMEDIATA!

 
 

APARTAMENT 2 CAMERE TIP LONG

65900 EUR NEGOCIABIL!

SITUAT LA ETAJUL 5/5-ACOPERIT CU POD- SUPRAFATA UTILA 60 MP

Apartament cu doua camere decomandat, cu o suprafata desfasurata de 60  mp, situat intr-un bloc nou finisat in totalitate in anul 2009. Apartamentul are ca dotari: Usa Metalica placata cu lemn  la intrare, Videointerfon,  Centarala termica individuala (marca Ariston), Aer conditionat (marca Ferolli), tamplarie din PVC cu geam termopan(anticondens), usi interioare din lemn masiv, parchet  din bambus, gresie si faianta portelanate, baia este dotata cu cada cu hidro-masaj, obiecte si accesorii sanitare de clasa superioara. Actele sunt in regula, inclusive schita cadstrala si intabulare, se poate achizitiona si prin orice tip de credit( Imobiliar, ipotecar, Prima Casa), sau cu plata in rate la dezvoltator(timp de 2 ani)- 30% avans; in primele 18 luni se achita 80% din restul de plata; iar in ultimele 6 luni 20%( valoarea ratelor cat si data scadenta a acestora fiind hotarate de comparator). In pret este inclusa o boxa la demisol(dotata cu UM,chiuveta, curent electric,etc), iar pretul prezentat este negociabil.

PENTRU MAI MULTE DETALII, CAT SI PENTRU VIZIONARE, VA RUGAM CONTACTATI AGENTUL NOSTRU, DL. DRAGOS TUDOSE LA TEL. 0755225439 SAU 0764853158, E-MAIL: dragos@stilimobil.ro.                                 COMISION 0% PENTRU CUMPARATOR!

 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one